top of page
  • Writer's picturefrejasiversen057

Hvordan kan jeg opdatere min Android Hotmail adgangskode?

Updated: Mar 5

Du har overvejet at ændre adgangskoden til din Android-enheds Hotmail-konto for nylig, men du er usikker på, hvordan du fortsætter. Den eneste måde at få adgang til dit fulde centrum af vigtige dokumenter, information, chats, vedhæftede filer og fotografier er at huske din adgangskode til e-mail-tjenesten, hvilket er et besvær i sig selv. Under alle omstændigheder oplever nye brugere ofte dette, og for at forhindre uautoriseret login, er det tilrådeligt at nulstille adgangskoden på deres konto. For at lære, hvordan du ændrer adgangskoden til din Hotmail-konto på Android, skal du fortsætte med at læse dette indlæg.


Sådan opdateres adgangskoden på en Android Hotmail-konto:


Instruktionerne nedenfor gør det nemt at ændre din Hotmail-adgangskode på en Android-enhed.


-Aktiver Microsoft Exchange ActiveSync ved at gå til Indstillinger-området på din Android-enhed.


-Fortsæt nu til afsnittet Kontoindstillinger ved at vælge indstillingen Fælles indstillinger.


Efter at have trykket på dit brugernavn her, skal du vælge indstillingen Adgangskode.


- Dernæst skal du indtaste din nye kontoadgangskode to gange i de relevante felter, før du vælger OK for at gemme ændringerne.


Du har gjort det nu. Med den nyoprettede adgangskode kan du nu nemt få adgang til din e-mail-konto via Outlook-appen.


Den nye adgangskode til din Hotmail-konto er nu tilgængelig på din Android-smartphone. For at ændre din Hotmail-adgangskode på en Android-enhed skal du kontakte


Hvis en person virkelig ønsker at ændre adgangskoden til deres Hotmail konto på en Android-enhed, skal de tage de trin, der er beskrevet her. Enhver bruger kan hurtigt ændre adgangskoden til deres Hotmail-konto på en Android-enhed ved at følge de foregående trin eller instruktioner. For at få den rette support fra kyndige Hotmail tekniske support medarbejdere, bør brugere ringe til hjælpelinjen, hvis de bliver hængende med problemer.


Konklusion


At glemme din e-mail-adgangskode er ikke så afgørende som at forstå, hvordan du nulstiller eller gendanner den, efter du har gjort det. Mens de fleste brugere har e-mail-id'er, er de ikke klar over dem. Dog ikke noget at bekymre sig om. De teknikker, der er anført ovenfor i artiklen, er nemme nok for en begynder at bruge.


Relateret søgning


Recent Posts

See All
bottom of page