top of page
  • Writer's picturefrejasiversen057

SÃ¥dan rettes problemet med Chrome Hotmail, der ikke fungerer (rettelser)?

Du kan lære, hvordan du løser problemet med Hotmail, der ikke virker på Google Chrome, ved hjælp af metoderne nedenfor.


Slet caches fra din browser

-Åbn din browser først, og vælg derefter menupunktet i øverste højre hjørne.

-Vælg Ryd browserdata ved at vælge fanen Flere værktøjer.

-Beslut dig for det næste tidsinterval, og sæt derefter kryds i alle felterne.

-Vælg derefter fanen Ryd data for at afslutte processen.


Opdater din browser

Chrome kan lejlighedsvis forårsage mange problemer, når du arbejder, så sørg for, at den er opdateret. En nyere version løser adskillige tekniske problemer, som du kan opleve, når du får adgang. Tjek den seneste opdatering, hvis den er tilgængelig efter at have gået til indstillinger for at opdatere.


Opret forbindelse via HTTPS.

• Besøg www.account.live.com for at komme i gang.

•Accepter de andre muligheders Connect with HTTPS-anbefaling.

•Vælg Automatisk brug af HTTPS.

•Vælg bagefter fanen Gem.


Bekræft de tredjepartsapps, der er installeret på dit system.

Slå enhver antivirus eller anden administrativ software fra, hvis det er roden til problemet "Hotmail virker ikke". Brug applikationen, når du er tilfreds med Hotmail. Hvis udvidelserne giver anledning til et problem, kan du også midlertidigt deaktivere din browserudvidelse.


Brug ReiBoot-værktøjet

ReiBoot kan hjælpe dig med at løse problemet, hvis du har prøvet alle de måder, der er anført ovenfor, og det stadig ikke er løst. ReiBoot er et ekspertværktøj til at reparere iOS-enheder. Heldigvis kan den hurtigt reparere mere end 50 telefonsystemer. Når din telefon er genoprettet efter alle rettelserne, går den ind og ud. Derudover inkluderer den en brugermanual og tilbyder en smidig brugeroplevelse sammenlignet med anden iOS-software.


Leder du stadig efter en løsning? Ring til vores hjælpelinjenummer

Når du stadig ikke kan finde ud af, hvorfor Hotmail ikke virker, er det tid til at stå op og ringe til en 24-timers hjælpelinje med det samme. Vores højtuddannede Hotmail Support Danmark team arbejder dag og nat utrætteligt for at give kunderne en løsning, der fuldt ud opfylder deres behov. Derfor er det bedst at holde kontakten med dem så hurtigt som muligt og finde en omfattende løsning, der passer til dit budget.


Konklusion

Microsoft introducerede Hotmail, som bruges af millioner af mennesker verden over. Men nogle gange resulterer det i fejl, som vi vil rette. Som et resultat vil denne artikel gavne dig, fordi den viser adskillige rettelser, som du kan lave uden at skulle gå andre steder hen.


Relateret søgning


Recent Posts

See All

Hvordan kan jeg opdatere min Android Hotmail adgangskode?

Du har overvejet at ændre adgangskoden til din Android-enheds Hotmail-konto for nylig, men du er usikker på, hvordan du fortsætter. Den eneste måde at få adgang til dit fulde centrum af vigtige dokume

bottom of page