top of page
  • Writer's picturefrejasiversen057

Hvorfor modtager Hotmail ikke e-mails med vedhæftede filer?

Følg rådet, hvis du har problemer med at modtage e-mails med vedhæftede filer på Hotmail:


-Vælg alle e-mails fra skraldespanden og slet dem. Brug papirkurven til at kassere dem.


-Vedhæftning strækker sig ikke i det tilladte omfang: Det kan være en ondsindet udvidelse, som Microsoft Outlook ikke understøtter og tilskynder til tvivlsomme aktiviteter.


-Mailstørrelsen er for stor: Da e-mailstørrelsen overstiger Outlook Live Main-grænsen, bør du bede afsenderen om at skrive en besked til dig med en mindre vedhæftet fil.


-Søg efter eventuelle vedhæftede filer i Outlook eller Hotmail. E-mail-regler skal begrænses. I dine mailindstillinger skal du gøre reglen inaktiv. Besøg Outlooks indstillinger for at løse dette problem. Vælg reglerne nu, og fjern e-mail-reglen, hvis den forstyrrer den vedhæftede fil.


Reparer Outlook, og Windows Mail kan ikke modtage e-mails fra Hotmail.


Brug disse trin, hvis Windows Mail- eller Outlook-apps ikke leverer e-mails til din Hotmail konto:


1. Undersøg din internetforbindelse: Du kan tjekke WAN (internet) forbindelsen på din computer. Måske er dit program ikke i stand til at oprette forbindelse til internettet. Du modtager ikke e-mails som følge heraf.


2. Begræns sikkerhedsprogrammer: Sikkerhedsprogrammer forhindrer af og til, at apps kan hente e-mails fra Outlook-kontoen. Du kan midlertidigt deaktivere computersikkerhedsværktøjer som firewall og antivirussoftware, før du begynder at sende og modtage e-mails.


3. Tjek indstillingerne på serveren: Sørg desuden for, at Hotmail understøttelse af IMAP/pop tre-serverindstillinger er nøjagtige. Oplysningerne nedenfor skal være på linje:

Navn på IMAP-serveren: imap.outlook.com

Havn- 993

SSL POP3-servernavn: pop.outlook.com Godkendelsestype

Portnummer: 995

SSL SMTP-servernavn: smtp.outlook.com Godkendelsestype

Enten port 465 eller 25

Valgfri godkendelsestype


Konklusion

Bare rolig, hvis din Hotmail support Danmark ikke modtager e-mails; vi har enkle instruktioner til at guide dig til at løse problemet. Vi anbefaler, at du bruger hvert af disse fejlfindingsforslag et ad gangen, indtil problemet er løst. Kontakt venligst Microsofts hjælpecenter, hvis du stadig har problemer med at få din e-mail-konto til at fungere korrekt.

Recent Posts

See All

Hvordan kan jeg opdatere min Android Hotmail adgangskode?

Du har overvejet at ændre adgangskoden til din Android-enheds Hotmail-konto for nylig, men du er usikker på, hvordan du fortsætter. Den eneste måde at få adgang til dit fulde centrum af vigtige dokume

bottom of page